top of page
b1cijom2.bmp

Helemaal jouw plek

Is het tijd voor je eigen woonplek? Een huis waar je zelf kunt bepalen hoe je dingen doet? Adora Zorg heeft zo’n plek voor jou. Je woont er alleen, maar krijgt hulp wanneer je hulp nodig hebt. We noemen dit ambulante begeleiding. Adora Zorg is ambulant begeleider in Groningen en verzorgt begeleid zelfstandig wonen voor jongeren en jongvolwassenen.

Ambulante begeleiding voor jongeren

Wanneer je voelt dat je toe bent aan je eigen huis, is het fijn als je die stap ook daadwerkelijk kunt zetten. Je kunt het zelfstandig wonen op ons eigen landgoed in de beschermde woonomgeving oefenen, maar je kunt ook de stap maken om buiten de zorglocatie een woonplek te vinden. Maar hoe vind je een eigen huis? En wat doe je als het toch niet helemaal alleen lukt? Zelfstandig wonen via Adora Zorg geeft je vrijheid en een stevig fundament, maar ook de zekerheid dat er altijd iemand is die jou kan komen helpen met het bereiken van jouw doelen. Intern hebben wij een ruim aanbod. Dankzij dit aanbod kun je, voordat je zelfstandig gaat wonen, vele vaardigheden ontwikkelen die jou helpen bij het zelfstandig wonen.

Je eigen huis, je eigen leven

Lukt het even niet en heb je hulp nodig bij dingen in je huis of wil je graag je verhaal kwijt? Of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het schrijven van een lastige brief? Dan zijn wij nooit ver weg. We staan altijd voor je klaar. Zo krijg jij de kans om echt je eigen leven te leiden. Wij geven je alle ruimte om zelfstandig te wonen, maar zijn er altijd om je te helpen.

Contact

Wil je graag meer weten over ambulante begeleiding in Groningen bij Adora Zorg? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door een mail naar ons te sturen of ons te bellen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

bottom of page