top of page
3F94D1B0-BA79-4805-8DE8-BD8803B40A1F_edi

Ruimte voor jou

Voel je je thuis niet meer fijn? Of ben je toe aan een andere woonplek door de hulpvraag die je hebt? Begeleid wonen bij Adora Zorg is in dat geval een hele fijne oplossing en helpt je op weg naar zelfstandigheid. Dat is dan ook waar wij naar streven. Wanneer jij voor een woonplek op onze woonboerderij kiest, zullen wij er in alle gevallen voor zorgen dat jij je zelfstandigheid vindt in een vertrouwde omgeving. 

Begeleid wonen: jongvolwassenen in Groningen

Bij Adora Zorg wonen jongeren onder begeleiding. Iedereen is verschillend en uniek en samen zijn wij een hechte jeugdzorg groep. Iedereen heeft bij ons zijn of haar eigen mooie woonplek om zich terug te trekken. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om de gezelligheid op te zoeken in onze sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes. Zowel op individuele basis als in groepsverband ondernemen wij allerlei activiteiten.

Leer zelfstandig wonen bij Adora Zorg

Bij Adora Zorg woon je op een prachtige oude boerderij, die we erg zorgvuldig opgeknapt hebben. Je hebt er, zowel binnen als buiten, veel ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om lekker je hoofd leeg te maken, wanneer je hier behoefte aan hebt. Je kunt de ruimte uiteraard ook gebruiken om juist je energie kwijt te raken. De Locatie in Leek biedt beneden een gezellige woonplek aan en op de bovenverdieping beschikt de  locatie over zelfstandige appartementen/studio's om nog meer zelfstandig te (leren) wonen. 

Begeleid wonen met ruimte voor momenten van rust

Bij ons wonen jongeren begeleid, maar voor iedereen is er ruimte om een moment voor hem- of haarzelf te pakken. Heb je behoefte aan rust? Dan zoek je even je eigen plekje op. Wil je iets leuks doen? Er zijn, in en om het huis, allerlei dingen te doen. Je beslist zelf waar jij je tijd aan wilt besteden. Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel en veilig voelt. Kom maar eens kijken, je bent bij ons van harte welkom.

Contact

Wil je graag meer weten over begeleid wonen in Groningen bij Adora Zorg? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door een mail naar ons te sturen of ons te bellen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

bottom of page