top of page
Familie bij een Beach

Voor ouders/verwijzers

Een passende oplossing voor elke zorgvraag


Adora Zorg is een professionele en ambitieuze organisatie. Onze zorg is veelzijdig. Zorg in een veilige en gastvrije omgeving. Bent u als ouder(s)/verwijzer op zoek naar een geschikte plek voor uw kind en/of cliënt? Op onze locatie hebben we wellicht de passende oplossing.

De ervaren en bekwame zorgverleners van Adora Zorg bieden onze deelnemers professionele zorg in onze uiterst veilige, sfeervolle accommodatie.

Kwaliteit als uitgangspunt

 

Adora Zorg levert de zorg waar kwaliteit met grote nadruk voorop staat. Wij zijn er van overtuigd dat het uitvoeren van kwaliteitszorg alleen lukt wanneer je doet wat je zegt en als dit van binnenuit komt. Een groeiend en nauw samenwerkend team van betrokken zorg professionals, met oprechte passie voor hun werk, staat garant voor die kwaliteit die wij als team uitdragen. Tevens zijn wij ISO-9001 gecertificeerd waardoor de kwaliteit waar Adora Zorg voor staat jaarlijks wordt geauditeerd en daarmee de interne en externe processen worden gewaarborgd. 

Adora Zorg biedt dagbehandeling/besteding, 24-uurs woonbegeleiding en ambulante begeleiding. We ontvangen jongeren met diverse hulpvragen voor allerlei doelgroepen: psychiatrische problematieken tot (licht)verstandelijke beperking (m.u.v. verslaving problematieken). Vanuit de Jeugdwet indicatie is het mogelijk om bij Adora Zorg begeleiding aan te vragen. Vanuit die hulpvraag kijken we naar de best passende oplossing.

Daarbij zoeken we, waar mogelijk, altijd de samenwerking met het gezin en zijn of haar bestaande netwerk op. Het bouwen aan een fundament, gericht op ontwikkeling en toekomst, aansluitend bij het individu maakt dat Adora Zorg de plek is waar uw kind e/o cliënt zich vertrouwd en veilig kan voelen waarbij ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt.

Wilt u uw kind e/o cliënt aanmelden bij Adora Zorg?

Druk op de onderstaande knop ''aanmelden'', vul hier uw contact gegevens in en geef in de toelichting aan dat u graag het aanmeldformulier wilt ontvangen. U krijgt van ons het aanmeldformulier opgestuurd. Wilt u liever eerst telefonisch contact of langs komen op afspraak? Ook dat kan!

Vraag dan naar Berdine Francisco - Buma. Tel: 06-83387918

Uiteraard gaan we op een veilige manier met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor onze eigen administratie.

bottom of page