top of page

Vacature: Jeugdzorg medewerker (MBO4)

Adora Zorg is een professionele en ambitieuze organisatie voor diverse doelgroepen van jeugd tot en met (jong)volwassene met psychiatrische problematieken tot (licht)verstandelijke beperking.

Herken jij je in het profiel dat nodig is om de volgende hulpvraag te beantwoorden?

‘ Ik ben overgevoelig voor prikkels en gevoelig voor de stemming van de ander, mede vanwege mijn afhankelijkheidspositie.
Ik kan veel situaties niet overzien en kan me verbaal niet goed uiten, daardoor reageer ik met verbaal of fysiek agressief gedrag. Omdat ik samenwoon met andere jongeren die vaak hetzelfde ervaren en doen, hebben we jou en jouw collega’s nodig om ervoor te zorgen dat we op een positieve manier met elkaar kunnen blijven samenleven. Jij bent op de hoogte van wat ons bezighoudt, wat we moeilijk vinden en wat we hebben meegemaakt. Jij ziet wat nodig is om escalaties en crisissituaties te voorkómen en leert ons hoe we wél regie kunnen ervaren over ons leven.
Op individueel niveau ben jij als mentor verantwoordelijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Samen met mij, mijn netwerk en de gedragswetenschapper bepaal je wat ik nodig heb om me te ontwikkelen binnen mijn mogelijkheden en waar mijn energie van gaat stromen, zodat ook ik zingeving en autonomie kan ervaren in mijn leven.’

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een teamplayer, je denkt in mogelijkheden en kansen en werkt oplossingsgericht. Je weet deze oplossingen om te zetten in acties. Elke dag is anders en je krijgt te maken met verschillende situaties waarin jij je veerkrachtig en flexibel moet kunnen opstellen. Je staat klaar voor je collega’s en, waar nodig, kun je snel schakelen bij complexe situaties. Naast vakbekwaamheid beschik je over de nodige dosis humor, doorzettingsvermogen en sensitiviteit. Sta je stevig in je schoenen en heb je uiteraard affiniteit met onze doelgroep.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde, relevante MBO4-opleiding

 • De bereidheid om volgens rooster onregelmatige diensten te draaien;

 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met een doelgroep van jongeren met een LVB/hechtingsproblematiek/ASS/psychiatrische problematiek;

 • Ervaring in het begeleiden van groepsdynamica;

 • Sensitiviteit, flexibiliteit, vertrouwen en heel veel lef en doorzettingsvermogen

Wij bieden jou

 • Betrokken, enthousiaste en professionele collega’s. Het team wordt inhoudelijk aangestuurd door een ervaren gedragswetenschapper;

 • Een prettige werkomgeving op een prachtige locatie;

 • De gelegenheid om samen door te groeien en ontwikkelen in een groeiende organisatie;

 • De gelegenheid om jezelf door te ontwikkelen

 • Vanuit verbinding en ontwikkeling deelnemen aan intervisie en casuïstiek besprekingen;

 • Zowel parttime als een fulltimebaan beschikbaar;

 • Vanuit de CAO VVT valt het salaris voor deze functie in schaal FWG 35. Adora Zorg schaalt structureel in vanaf trede 6 en hoger.  (Zowel jij als professional, als jouw salaris zullen volop mee groeien binnen Adora Zorg)

Enthousiast of vragen?

Wij kijken uit naar je sollicitatie. We zien dan ook graag je motivatiebrief en je cv tegemoet samen met jouw profielfoto. Deze mag je mailen naar info@adorazorg.nl t.a.v. Berdine Francisco - Buma. Heb je nog vragen over de vacature? En wil je de mogelijkheden bespreken? We zien je telefoontje e/o mail tegemoet en komen graag in contact met jou!

Website: www.adorazorg.nl

bottom of page