top of page

Vacature: Jeugdzorg medewerker D (HBO)

Adora Zorg is een professionele en ambitieuze organisatie voor diverse doelgroepen van jeugd tot en met (jong)volwassene met psychiatrische problematieken tot (licht)verstandelijke beperking.

Herken jij je in het profiel dat nodig is om de volgende hulpvraag te beantwoorden?

‘ Ik ben overgevoelig voor prikkels en gevoelig voor de stemming van de ander, mede vanwege mijn afhankelijkheidspositie.
Ik kan veel situaties niet overzien en kan me verbaal niet goed uiten, daardoor reageer ik met verbaal of fysiek agressief gedrag. Omdat ik samenwoon met andere jongeren die vaak hetzelfde ervaren en doen, hebben we jou en jouw collega’s nodig om ervoor te zorgen dat we op een positieve manier met elkaar kunnen blijven samenleven. Jij bent op de hoogte van wat ons bezighoudt, wat we moeilijk vinden en wat we hebben meegemaakt. Jij ziet wat nodig is om escalaties en crisissituaties te voorkómen en leert ons hoe we wél regie kunnen ervaren over ons leven.
Op individueel niveau ben jij als mentor verantwoordelijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Samen met mij, mijn netwerk en de gedragswetenschapper bepaal je wat ik nodig heb om me te ontwikkelen binnen mijn mogelijkheden en waar mijn energie van gaat stromen, zodat ook ik zingeving en autonomie kan ervaren in mijn leven.’

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Jeugdmedewerker D fungeer jij als persoonlijk begeleider van individuele jongeren. Samen met het netwerk en de jongere stel jij een samenwerkingsplan op en voer jij regie op de voortgang en veiligheid. Het voornaamste doel van dit plan is om ervoor te zorgen dat wordt gewerkt aan doelen die bijdragen aan het ontwikkelingsperspectief van de jongere. De eindverantwoordelijkheid ligt bij jou, voor advies en backup is de gedragswetenschapper beschikbaar.

Ook ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van deze complexe doelgroep. Jij bent in staat de-escalerend te werken aan de hand van een groepsdynamisch competentieprofiel en bent op de hoogte van effectieve interventie strategieën.
Dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het bieden van ondersteuning bij de ADL, het voeren van evaluatiegesprekken en netwerkgesprekken. Daarnaast neem je deel aan teamvergaderingen, intervisie en casuïstiek besprekingen.

Jij bent in staat op senior niveau een professionele bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leefklimaat en het team waarin je werkzaam bent.
Het gehele traject van jouw persoonlijk begeleiderschap wordt bijgehouden in een (digitaal) dossier waar ook externen verslaglegging kunnen volgen en noteren.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde, relevante HB0-opleiding inclusief SKJ-registratie of de mogelijkheid deze te behalen binnen je werkzaamheden bij Adora Zorg;

 • De bereidheid om volgens rooster onregelmatige diensten te draaien;

 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met een doelgroep van jongeren met een LVB/hechtingsproblematiek/ASS/psychiatrische problematiek;

 • Ervaring in het begeleiden van groepsdynamica;

 • Sensitiviteit, flexibiliteit, vertrouwen en heel veel lef en doorzettingsvermogen

Wij bieden jou

 • Betrokken, enthousiaste en professionele collega’s. Het team wordt inhoudelijk aangestuurd door een ervaren gedragswetenschapper;

 • Een prettige werkomgeving op een prachtige locatie;

 • De gelegenheid om samen door te groeien en ontwikkelen in een groeiende organisatie;

 • De gelegenheid om jezelf door te ontwikkelen

 • Vanuit verbinding en ontwikkeling deelnemen aan intervisie en casuïstiek besprekingen;

 • Zowel parttime als een fulltimebaan beschikbaar;

 • Vanuit de CAO VVT valt het salaris voor deze functie in schaal FWG 40. Adora Zorg schaalt structureel in vanaf trede 3 en hoger. (Zowel jij als professional, als jouw salaris zullen volop mee groeien)

Enthousiast of vragen?

Wij kijken uit naar je sollicitatie. We zien dan ook graag je motivatiebrief en je cv tegemoet samen met jouw profielfoto. Deze mag je mailen naar info@adorazorg.nl t.a.v. Berdine Francisco - Buma. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

bottom of page